Søk

Søkeresultat

Anbefalt

GARY CLARK JR. - Live North America 2016

Les mer

Anbefalt lesning!

* NB! Tidligere ble en uferdig rapport lagt ut ved en feil. NBU beklager dette. Riktig rapport ute på nett nå. Problemstillingen rundt rekruttering av yngre publi­kum og utøvere, samt den skjeve kjønnsbalansen innen bluesmiljøet i Norge har blitt diskutert omtrent siden oppstarten av Norsk Bluesunion. I bluesmiljøet har vi trodd og synset om mye, men har kanskje ikke hatt det store overblikket over musikkbransjen.

Les mer

Arendalsuka i gang - musikkfeltet debatteres

Arrangørforum arrangerer igjen debatt under Arendalsuka. Et bredt politikerpanel skal diskutere fordeling av offentlige midler i kultursektoren og synergier mellom det institusjonaliserte og det frie feltet i Arrangørforums debatt «Musikk sett i system».

Debatten kan strømmes gratis hvis du ikke er til stede i egen person. Her er litt info om uka.

Les mer

Arne Skage & the procrastinators

Konsert 20.04.2024

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues/roots/americana miljøet i Norge. Som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til 30 år som blueskonge og pianist Reidar Larsens høyre hånd har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.

Les mer

Artistskatt for utenlandske artister

Artistskatt skal betales av alle utenlandske artister og idrettsutøvere som tjener penger i Norge, men skatter til hjemlandet. Artisten må oppholde seg mindre enn 90 dager i Norge, og 15% av honoraret skal da trekkes og innbetales til Skatteetaten.

Les mer