Søk

Søkeresultat

"Little Charlie" Baty 1953-2020

En av bluesens store gitarister har gått bort. Charles "Little Charlie" Baty døde av et hjerteattakk i sitt hjem i Vacaville, California 6. mars. Han ble 66 år gammel. Baty var mest kjent som leder av det verdenskjente bluesbandet Little Charlie & The Nightcats. 

Les mer

1. mai konsert med Dylan bonanza og Opera

Konsert 01.05.2024

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. I år er det Opera og Dylan Bonanza som vil gi oss den rette stemningen.

Les mer

1. Mai konserter med Bjølsen Valsemølle og opera

Konsert 01.05.2021

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med ettermiddagskonserter. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. Opera og Bjølsen Valsemølle vil gi oss den rette stemningen.

Les mer

1. maikonsert med Bjølsen Valsemølle og opera

Konsert 01.05.2019

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en gratis ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. Opera og Bjølsen Valsemølle vil gi oss den rette stemningen.

Les mer

1. maikonsert med Den Norske Opera og Kåre Virud Band

Konsert 01.05.2018

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en gratis ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. Den Norske Opera og Kåre Virud vil gi oss den rette stemningen.

Les mer

1.Mai konsert med Bjølsen Valsemølle og opera

Konsert 01.05.2020

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. Opera og Bjølsen Valsemølle vil gi oss den rette stemningen. Billetter kr 100 selges i døra, ikke forhåndssalg !

Les mer

1.Mai konsert med Bjølsen Valsemølle og opera

Konsert 01.05.2023

Tradisjonen tro markerer Østkanten Bluesklubb 1. mai hvert år med en ettermiddagskonsert. Arrangementet er en del av vårt engasjement mot rasisme og er tilegnet Benjamin Hermansens minne. Opera og Bjølsen Valsemølle vil gi oss den rette stemningen.

Les mer