Søk

Søkeresultat

Alabama Lovesnakes

Konsert 20.10.2023

Denne fredagens konsert på Herr Nilsen i regi av Østkanten Bluesklubb er med Alabama Lovesnakes. On a blues mission from 2006! I 16 år har Claes Nilsson, Fredrik Nilsson og Henrik Gillgren med The Alabama Lovesnakes levert hardtslående blues med gitarriff som hentet direkte fra Texas. En pandemi senere og med ett sett nye låter står de klar til å” rock the house” en gang til på Herr Nilsen!

Les mer

Alabama Lovesnakes (SWE)

Konsert 05.06.2020

Våre bluesrockende venner fra - av alle steder, Karlstad i Sverige, er tilbake. Claes Nilsson er mannen bak de overlegent feteste gitarriffene du har hørt fra Sverige på mange år. Dette er powertriomusikk som hadde fått anerkjennende nikk fra Billy Gibbons, og musikk som hadde fått Joe Bonamassa til å finne seg noe annet å gjøre. Festaften loves. Konsertstart kl. 21.00

Les mer

Alabama Lovesnakes (SWE)

Konsert 21.09.2018

Våre bluesrockende venner fra - av alle steder, Karlstad i Sverige, er tilbake hos Østkanten Bluesklubb. Claes Nilsson er mannen bak de overlegent feteste gitarriffene du har hørt fra Sverige på mange år. Og før denne konserten har de sluppet skive. Festaften loves.

Les mer