Søk

Søkeresultat

10-manns soulfunk med Tower of Power

Den 13. juli sto en lang kø av soulfunk-publikummere på Arbeidersamfunnets plass i vente på Tower of Power. Bandet er kjent for sitt lett gjenkjennelige «funky groove» og for verdens tighteste blåserrekke. Tower of Power har eksistert i 55 år og har en fanskare over hele verden. 

Les mer

16. mars 2024 Christina Skjølberg Band

Konsert 16.03.2024

Christina Skjølberg kommer opprinnelig fra Smøla på Nordmøre. Da hun entret den norske bluesscenen for over 10 år siden var det ikke så mange jenter som spilte blues, hverken her hjemme eller ellers i verden.

Les mer

20 år med Nidaros Blues for Engen og gjengen

Engen og gjengen gleder seg til å feire jubileum med hjertebarnet, Nidaros Blues. At de skulle holde ut i så mange år var det ingen som så for seg da de i sin tid kastet seg rundt og arrangerte den aller første festivalen. Torsdag går det offisielle startskuddet for den 20. festivalen med navn som Eric Bibb, Mud Morganfield og Booker T. Jones på plakaten.

Les mer

20-årsjubileum for Dark Season Blues

I år feiret Dark Season Blues på Svalbard sitt 20-årsjubileum. I 20 år har musikere og bluesfans valfartet til øya langt der oppe mot Nordpolen helgen da mørketiden setter inn. Festivalen er kjent for å ha godt program, og i år var intet unntak.

Les mer