Søk

Søkeresultat

25 år siden "Coming Down With the Blues"

En januardag for tjuefem år siden befant en sunnfjording, en fyllingsdøl og to sørlendinger seg i Alf Emil Eiks velrennomerte Cross lyd­studio i Kristiansand. Det sørlandsk-vestnorske bluesbandet Good Time Charlie var etter flere år med bejublede liveopptredener klare for å spille inn sitt første album, Coming Down With the Blues. Resultatet skulle i ettertid bli ansett som en av de aller fremste norske bluesutgivelser.

Les mer

40-årsjubileum for Blues Music Awards

Cook Convention Center i Memphis var fullpakket av bluesmusikere, bluesfans og andre bransjefolk den 9. mai, da de amerikanske bluesprisene ble delt ut for 40. gang. Michael Ledbetter mottok tre priser post mortem og ble meget fortjent showets store vinner. Bildet: Kid Andersen og Nick Moss var blant artistene som bidro fra scena. 

Les mer

8. marskonsert: Reloaded Norway

Konsert 08.03.2019

I Østkanten Bluesklubb feirer vi med stolthet Den Internasjonale Kvinnedagen hvert år. Denne gangen får vi besøk av en dame som virkelig representerer det denne kvinnedagen står for. Østkanten Bluesklubb er stolte over å presentere Heidi Blåsmo og Reloaded Norway. Bandet krasjer internasjonale Blues Rock- og Blues Charts World Wide med noen høye plasseringer i disse dager. De ligger også på toppen av mange Blues- og Rock Charts rundt om i Europa og i Amerika.

Les mer