Søk

Søkeresultat

Among Lynx (SE)

Konsert 25.03.2023

Among Lynx är kaxigt tvärsäkra i sitt råa, tunga och smutsiga sound. Med en bakgrund i amerikanskt influerad bluesrock har de utmanat gränsen mellan modernt och vintage sedan starten 2014. 

Les mer

Amund Maarud & Lucky Lips

Konsert 18.10.2024

Fredag 18. oktober er det duket for en fantastisk konsertopplevelse da selveste Amund Maarud & Lucky Lips gjester Østkanten Bluesklubb. Her er det bare å være tidlig ute å kjøpe billett!

Les mer

Amund Maarud - solo

Konsert 16.02.2018

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Amund har vunnet Spellemannprisen, Notoddens Bluespris 2016 og Tono´s Edvardpris 2016. Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Maarud har turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea gjennom sin snart 20 år lange karriere. Nå har han bestemt seg for å gjøre det sjøl, helt alene.

Les mer

Ana Popovic & Fantastafunk Big Band til Notodden

Ana Popovic kommer til festivalen på Notodden i august med sitt nye prosjekt, Fantastafunk Big Band. Det store bandet spiller en blanding av funk, soul, rock og blues, og har en besetning på 11 musikere inkludert korister, blåsere og to trommeslagere.

Les mer