Søk

Søkeresultat

Bandliste

Her er en oversikt over noen artister og band som har spilt hos oss. Lista er ikke fullstendig og vi er takknemlige for tips og bidrag til lista!

Les mer

Bandseminar for ungdom på Årnes 9.-11. februar

Norsk Bluesunion inviterer ungdom mellom 16 og 26 til bandseminar på Årnes. Dette er et introduksjonskurs til musikkbransjen med tips til hvordan unge musikere kan nå sine mål. NBU oppfordrer interesserte til å melde seg på.

Les mer

Barneblues hos Oslo Bluesklubb

Konsert 27.11.2022

Endelig kan vi invitere til barneblues igjen! Bandet "Blues For Barna" er blant de beste i Norge til å spille barneblues. De har til og med laget album som er tilgjengelig fra 11. november (på CD og digitalt). Bandet består av Erik Harstad, Henrik Maarud og  Håkon Høye.

Les mer

Baskery

Konsert 29.09.2023

Baskery satte Herr Nilsen på hodet forrige gang de spilte for oss, og vi er særdeles fornøyd med at de igjen, i en travel hverdag, har funnet veien tilbake til oss. Baskery er de tre søstrene Greta, Stella og Sunniva Bondesson med røtter i Norrbotten. De har dannet et band som med et vanvittig driv i sjangrene punk-blues, americana, folkrock, bluegrass og country, sjarmerer og bergtar publikum over hele verden. Her er det så absolutt duket for ett av høstens definitive høydepunkter.

Les mer

Baskery (SWE)

Konsert 08.11.2019

For første gang siden 2011 er Baskery tilbake hos Østkanten Bluesklubb! Baskery satte Herr Nilsen på hodet forrige gang de spilte for oss, og vi er særdeles fornøyd med at de igjen, i en travel hverdag, har funnet veien tilbake til oss. Baskery er de tre søstrene Greta, Stella og Sunniva Bondesson med røtter i Norrbotten. De har dannet et band som med et vanvittig driv i sjangrene punk-blues, americana, folkrock, bluegrass og country, sjarmerer og bergtar publikum over hele verden. Her er det så absolutt duket for ett av høstens definitive høydepunkter!

Les mer

Bedre live?

Chris Grant and the Swingin’ Rocky Tonk Company - Born A Little Bit Too Late

Les mer