Søk

Søkeresultat

Bergen Blues Band

Konsert 02.10.2020

Østkanten Bluesklubb fortsetter med høstprogrammet, og husk at Covid-19 restriksjonene må følges. Det vil si at vi kun har 35 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert. En konsert fra 20.00 til 21.00. og en konsert fra 22.00 til 23.00. Neste band ut er Bergen Blues Band. Konsertstart kl.22.00.

Les mer

Berre kjekt i Skånevik

Skånevik Bluesfestival ble arrangert for 22. gang i helga 5. til 7. juli. Festivalen kunne by på hele 22 band / artister fordelt på tre scener, en ved House of Blues, den store sirkusteltscena som ligger 10 minutters gange fra sentrum, og i hotellhagen var scene nummer tre rigget. Der var Bergen Bluesband så heldige å få spille på lørdag formiddag. De skapte med sin herlige, trygge laidback-stil god bluesstemning som det store frammøtte publikummet tok med seg videre gjennom dagen. Men det startet ikke her - allerede onsdag var festen i gang, vorspiel i House of Blues med Hereide & the Bluesgangsters.

Les mer

Big Daddy Wilson

Konsert 24.09.2021

Fredagens konsert er med Big Daddy Wilson. Dagens Covid-19 restriksjoner begrenser antall tilgjengelige billetter til 32, ved lettelser i restriksjonene legger vi ut flere billetter.

Les mer

Big H Records feiret jubileum hos Oslo Bluesklubb

Plateselskapet Big H Records feiret 15-årsjubileum med en innholdsrik konsert på Oslo Bluesklubb 18. mars. I løpet av fire ettermiddagstimer spilte mange av artistene som har gitt ut plater på selskapet for en fullsatt og begeistret sal. 

Les mer