Søk

Søkeresultat

Bill Troiani fikk Notoddens bluespris

Den høythengende bluesprisen til Notodden Blues Festival ble tradisjonen tro også i år delt ut under åpningen av festivalen. Det var en svært overrasket og rørt Bill Troiani som ble kalt inn på den store utescena på brygga i bluesbyen for å motta prisen. Den amerikanske bassisten, sangeren og låtskriveren er en meget verdig mottaker av prisen.

Les mer

Billy T & Friends

Konsert 07.10.2023

Helt siden Bill solgte pølser under Woodstock festivalen i 1969 har han visst at det var på scenen han ville være. 

Les mer

Billy T Band – 20-års jubileum

Konsert 02.03.2024

Lørdag 2. mars inviterer Billy T Band til 20-års jubileumskonsert på Youngs i samarbeid med Oslo Bluesklubb. Det blir gjester og musikalske godbiter fra hele Billy T Bands katalog. Det blir 3 sett og vi holder på til kl. 19.00.

Les mer

Bitten Svendsen ansatt som daglig leder Norsk Bluesunion

Norsk Bluesunion har fra 1. mars 2021 ansatt Bitten Svendsen som daglig leder i en 70% stilling. Bitten har vært styreleder i NBU siden 2011. Fra 2012 har hun i tillegg fungert som daglig leder i en honorert stilling.

Som følge av ansettelsen fratrer Bitten sitt verv som styreleder, og Wiggo Larsen overtar som styreleder fram til NBUs neste årsmøte.

Les mer

Bitten Svendsen gjenvalgt som leder i NBU

Bitten Svendsen ble gjenvalgt som leder for Norsk Bluesunion for to nye år under landsmøtet som ble avholdt i Trondheim 21. og 22. april. Et 50-talls delegater fra organisasjonens 60 klubber var til stede på møtet, som i år var lagt til samme helg som Nidaros Bluesfestival.

Les mer