Søk

Søkeresultat

Trivelig

Ben Harper/Charlie Musselwhite - No Mercy In This Land

Les mer

Trivelig

CHRIS JAGGER’S ATCHA - Concertina Jack

Les mer

Trivelig bluesweekend på Notodden

I år skulle den 33. bluesfestivalen på Notodden vært arrangert, men slik ble det som kjent ikke. Som en erstatning ble det arrangert en blues weekend i mindre format med konserter blant annet i og utenfor Bok & Blueshuset. I tillegg fikk publikum et hyggelig gjensyn med det tidligere så populære konsertstedet, Myrens Dam (bildet).

Les mer

Trivelig blåmandag på Blå i Oslo

Det ble en underholdende og trivelig kveld på Blå 4. mars da bluesmiljøet var samlet til mingling og presentasjon av noen av de store begivenhetene for det bluesinteresserte publikummet utover året. Et ganske tallrikt mandagspublikum fikk med seg festivalpresentasjoner, innspilling av podcast og også en liten konsert utpå kvelden. På bildet: Festivalkollegaene Jostein Forsberg og Kjell Inge Brovoll var blant musikerne. (Foto: Trond Johnsen).

Les mer

Trivelig festivalhelg på Lillehammer

Lillehammer Bluesweekend var en favoritt blant norske bluesfestivaler før den ble nedlagt for ti år siden. 23. og 24. april var festivalen tilbake igjen, som tidligere i palmehelga som en fin start på påsken for bluesfolk og festivalgjengere. Headliner i år var amerikanske Southside Johnny & The Asbury Jukes.

Les mer

Trivelig festivalstemning på Eiksetra turisthytte

Den siste helgen i juni ble det arrangert en liten og intim festival på Lierskauen. Turisthytta Eiksetra ligger bare en halv times kjøring fra Drammen, idyllisk beliggende ved Garsjø, midt i midtsommervakker natur. Blant bandene som spilte var Rudi Remme & The Happy Oldtimers (bildet).

Les mer