Søk

Søkeresultat

Tono-avtale på plass for 2018

TONO og Norsk musikkråd (NMR) har kommet til enighet om en avtale for arrangørlag. Avtalen, som kun gjelder for 2018, omfatter 250 arrangørlag som er medlemmer av AKKS, FolkOrg, Klassisk, Norsk Bluesunion, Norsk jazzforum og Norsk Viseforum. 
Les mer

Tony Joe White (1943-2018)

Den amerikanske sangeren, gitaristen og låtskriveren Tony Joe White gikk bort 24. oktober, 75 år gammel. Stilmessig er hans musikk kjent som en blanding av country, rock og blues, som gjerne blir betegnet som swamp-rock. Blant hans mest kjente komposisjoner er Polk Salad Annie og Rainy Night in Georgia. Tony Joe White besøkte Norge ved flere anledninger, bl.a. Notodden Blues Festival i 2002 og 2011 og Rockefeller i 2008.

Les mer

Tora headliner på Bluesfest Ung i Trondheim

Samme helg som godt etablerte Nidaros Blues blir avholdt 4. til 7. april presenterer arrangøren i år en nystartet festival med navnet Nidaros Ung. Festivalen er myntet på et yngre publikum og blir avholdt på Rockheim. Øverst på plakaten står det fremadstormende bandet Tora med Tora Dahle Aagård i front.

Les mer

Torsdag starter bluesfesten på Hell

Torsdag 5. september er det igjen tid for den store bluesfesten på Hell i Trøndelag, Blues in Hell. Som alltid har festivalsjef Brovoll og hans stab satt sammen et innholdsrikt og godt bluesa’ program. I år er kvinnesiden spesielt godt representert med navn som Dana Fuchs, Silya, Tora, Kyla Brox, Jo Harman, Among Lynx, Never The Bride og Ladyva Boogie Woogie Diva.

Les mer

Tove Bøygard med band

Konsert 10.09.2021

Velkommen til konsert : Tove Bøygard med band, release turne 2021 for plata ELD. Dagens Covid-19 restriksjoner begrenser antall tilgjengelige billetter til 32, ved lettelser i restriksjonene legger vi ut flere billetter.

Les mer