Søk

Søkeresultat

Tiger City Jukes inviterer til vinyl-slipp på Gamla

I 2018 fylte Tiger City Jukes den store scenen på Artilleriverkstedet i Horten til randen da de inviterte publikum til en helaften med video- og lydopptak av sin nye utgivelse, Moonlight Crying. Nå foreligger konserten på vinyl, og denne begivenheten blir feiret med releasekonsert på Gamla i Oslo lørdag 7. mars.

Les mer

Tiger City Jukes med konsertfilm

September måned ble startet med et aldri så lite musikalsk festfyrverkeri på Artilleriverkstedet i Horten. Tiger City Jukes i en forsterket utgave brukte lørdagskvelden 1. september til å gjøre unna innspillingen av en konsertfilm.

Les mer

Tildelinger arrangørstøtte våren 2020

Kulturrådet har nå offentliggjort tildelingslister for arrangørstøtte for våren 2020. 8 bluesklubber hadde søkt om støtte og av disse var det 6 klubber som fikk innvilget til sammen kr 715 000.

Les mer

Tilskudd fra Lotteri- og stiftelsestilsynet er klart

Lotteri- og stiftelsestilsynet kom i april med en ny tilskuddsordning som skal støtte opp under frivillighets- og idrettspolitiske mål om bred deltakelse og mangfold ved å støtte sektoren gjennom covid- 19- krisen. Ordningene skal hjelpe til å utvikle og gjennomføre både aktiviteter og arrangement, som er tilpasset smittevernrestriksjoner. De skal også bidra til omstilling og utvikling av aktivitetstilbudet i organisasjonene.

Organisasjoner som fikk momskompensasjon i 2020 får et tilskudd basert på hva de fikk i momskompensasjon i 2020. NBU søkte på vegne av disse og søknaden er behandlet og innvilget. Tilskuddet er overført til mottakerne i dag. 

Les mer

Tina Lie

Konsert 11.10.2024

Fredag 11.oktober er det duket for en flott og stemningsfull konsert med artisten Tina Lie som gjester Østkanten bluesklubb med band. 

Les mer

To British Blues Awards til Mississippi MacDonald

Organisasjonen UK Blues Federation står som arrangør for både UK Blues Challenge og UK Blues Award. Den 25. april var det igjen tid for å hedre de fremste aktørene i britisk blues da UK Blues Awards ble delt ut i hele 13 forskjellige kategorier. Og produsentlegenden Mike Vernon ble beæret med en «Lifetime Achievement»-pris.

Les mer