Søk

Søkeresultat

Texas Twisters

Konsert 22.02.2019

Texas Twisters har de siste 28 årene spilt på klubber og festivaler over hele Skandinavia. Med sin hardtsvingende blanding av gitardrevet blues og rock har dette Oslo-baserte bandet opparbeidet seg et solid rykte blant norske konsertgjengere. Her blir det fart og trøkk!

Les mer

The Blues Express

Konsert 05.11.2022

Merk at konserten begynner kl. 15.30 og den foregår på Youngs oppe og ikke nede! Dette er en konsert i sammenheng med NBU (Norsk Bluesunion) sitt 25-års jubileum på Røverstaden. Billetten koster 100,– kroner hvis du har billett til arrangementet på Røverstaden lørdag 5. november.

Les mer

The Blues Express

Konsert 14.10.2023

The Blues Express er et velkjent norsk bluesband som dekker et stort spenn innen blues sjangeren, med elementer fra West Coast Jump Blues, Texas Blues, Chicago Blues og noe Soul og Rock n Roll. Bandet skriver og framfører en god del egne låter, og har plateslipp hos oss denne ettermiddagen.

Les mer

The Breeze

Konsert 04.03.2023

The Breeze – a tribute to JJ Cale and the Tulsa sound. Bandet tar utgangspunkt i JJ Cale og hans musikk, men henter også låter fra Eric Clapton og standardlåter innen blues, rock og soul. Et musikalsk landskap som the Breeze rendyrker på en respektfull og entusiastisk måte.

Les mer