Søk

Søkeresultat

Stor stemning på Den lille bluesfestivalen

Årets utgave av Den lille bluesfestivalen i Bergen kunne presentere et bra utvalg av band og artister fra flere steder i Norge, blant dem Trond Olsen, Tommy Kristiansen, The Jelly Roll Men og Jolly Jumper & Big Moe.

Les mer

Stor stemning på Stonesicana

18. desember fylte gitarist i The Rolling Stones, Keith Richards, 80 år. Dagen ble feiret med en storstilt konsert på Røverstaden i Oslo. Konserten var et samarbeid mellom Norsk Americana Forum, Røverstaden og Oslo Konserthus. Fokus på konserten var The Rolling Stones’ countryinspirerte låter. 

Les mer

Stor tribute-konsert for Sven Zetterberg på Notodden

Sven Zetterberg har betydd enormt mye for bluesmusikken i Skandinavia. Han var like populær i Norge som i hjemlandet Sverige. Han spilte mye i Norge, først som makker med Knut Reiersrud i Four Roosters, og seinere i eget navn. Dessverre gikk Sven bort i 2016 bare 64 år gammel. I år ville han ha fylt 70 år, og det vil festivalen på Notodden markere med en tribute-konsert 6. august. 

Les mer

Storslagen feiring for Nidaros Blues

De fikk sine utfordringer da festivalens første 20 år skulle feires på Royal Garden i Trondheim 24.-28. april. men festivalsjef Jan Engen og gjengen lot seg ikke stoppe av streik i flybransjen. De dundret på med full kraft og sørget for en feiringen ble slik alle hadde håpet på forhånd. Blant høydepunktene var The Black Sorrows (bildet).

Les mer

Stort norsk blues-show i London november 2019

Søndag 10. november 2019 inntar norske bluesartister en av Europas mest prestisjetunge arenaer, Royal Albert Hall, konserthuset der kun verdens største artister står på scena. Det blir en helt utrolig begivenhet når det beste av norsk blues skal vises fram og bli feiret i disse storslagne omgivelsene, og når samtidig 3.600 nordmenn blir invitert til London for å ta del i den helt spesielle anledningen.

Les mer