Søk

Søkeresultat

Spoonful of Blues

Konsert 23.02.2018

Spoonful of Blues er tilbake på Østkanten Bluesklubb! Spoonful of  Blues er kjent for hele tiden å utfordre blues-sjangerens grenser, og har en unik evne til å skrive fengende låter som lett får innpass på radio og påkaller entusiastisk allsang på bandets konserter i inn og  utland. Den siste plata som kom i 2017, «Howlin' Screamin' and Cryin'» er intet unntak i så måte. Spoonful of Blues har med sin unike blanding av tøff sørstatsblues og  klassisk rock opparbeidet seg en posisjon som et av Norges beste liveband og mest karakteristiske bluesband. Spoonful of Blues er på alle  måter en unik opplevelse, og bandets konserter er høyst vanedannende affærer. Dette blir en tøff kveld på Herr Nilsen!

Les mer

Spoonful of Blues

Konsert 22.05.2023

Spoonful of Blues er et av Norges mest populære bluesband. Det ettertraktede bandet turnerer norske bluesklubber og festivaler for fulle hus, og de spiller stadig oftere internasjonalt med økende oppmerksomhet. Sverige, Danmark, Finland, Frankrike, Polen og USA står årlig på turneplanen.

Les mer

Spoonful of Blues spilles i utlandet

I desember gikk det nye albumet til Spoonful of Blues, "Songs From Notodden Norway", inn på 9. plass på UK Independent Blues Broadcasters Associations (IBBA) topp 40-liste. IBBA er en sammenslutning av radiokanaler som hver måned publiserer liste over de mest spilte bluesplatene i Storbritannia.

Les mer

Spoonful of Stones

Konsert 14.02.2020

Hva skjer om man blander Spoonful Of Blues, Bård Ose og Mads Eriksen? Jo, Spoonful Of Stones. Spoonful of Stones er et nytt bandprosjekt bestående av erfarne musikere med dyp respekt for det tidlige, bluesrelaterte materialet til The Rolling Stones.

Les mer

Spoonful of Stones

Konsert 08.02.2019

Hva skjer om man blander Spoonful Of Blues, Bård Ose og Mads Eriksen? Jo, Spoonful Of Stones. Spoonful of Stones er et nytt bandprosjekt bestående av erfarne musikere med dyp respekt for det tidlige, bluesrelaterte materialet til The Rolling Stones. På repertoaret står alle de beste blueslåtene som The Rolling Stones ga ut på plate i årene 1963-65, pluss høydepunkter fra det prisvinnende albumet "Blue & Lonesome" fra 2016. Her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid!

Les mer

Stax Revue med Booker T. Jones til Nidaros Blues

Hvem husker ikke instrumentalbandet Booker ”T” & The MG’s? Låtene deres har for lengst blitt klassikere, og både bandet og bandmedlemmene har en helt spesiell plass i musikkhistorien. I april kommer bandlederen Booker T. Jones til Nidaros Bluesfestival med showet Stax Revue, en hyllest til bandet og klassiske Stax-innspillinger.

Les mer

Steam Circus Band

Konsert 12.10.2024

Steam Circus er et rock– og bluesband med base i Oslo. Bandet har et variert reportoar som gjenspeiler noe av det beste av kjente og ukjente låter innenfor rock og blues de siste 50 åra.

Les mer