Søk

Søkeresultat

Songwriters in the Round: Bendik Brænne, Tove Bøygard, Claudia Scott og Jeff Wasserman

Konsert 03.05.2019

Songwriters in the Round: For folk som liker singer-songwriter-tradisjonen er det god grunn til en tur på Herr Nilsen denne fredagen. Artistene Bendik Brænne, Claudia Scott, Jeff Wasserman og Tove Bøygard har slått seg sammen for å gjøre en ekslusiv konsert ”In the round” – slik det gjøres låtskrivere i mellom “over there”! Sittende i halvsirkel på scenen framfører de egne låter fra en rikholdig og variert katalog – og serverer blått brygg med americana, folk, blues, trad. & country, på norsk og på engelsk. I tillegg til å være artister og låtskrivere er de alle utmerkede instrumentalister, så det er duket for en helt spesiell aften!

Les mer

Songwriters in the round: Elly, Malin Pettersen, Amund Maarud og Jeff Wasserman

Konsert 04.12.2020

Østkanten Bluesklubb fortsetter med høstprogrammet, og husk at Covid-19 restriksjonene må følges. Det vil si at vi kun har 29 sitteplasser tilgjengelig pr. konsert. På grunn av dette kjører vi 2 konserter med 1 times varighet pr. konsert.  En konsert fra 20.00 til 21.00. og en konsert fra 22.00 til 23.00.

Les mer

Songwriters in the Round: Hege Øversveen, Janne Hea, Amund Maarud og Jeff Wasserman

Konsert 08.05.2020

Songwriters in the Round: For folk som liker singer-songwriter-tradisjonen er det god grunn til en tur på Herr Nilsen denne fredagen. Artistene Hege Øversveen, Janne Hea, Amund Maarud og Jeff Wasserman har slått seg sammen for å gjøre en ekslusiv konsert ”in the round” – slik det gjøres låtskrivere i mellom “over there”! Sittende i halvsirkel på scenen framfører de egne låter fra en rikholdig og variert katalog – og serverer blått brygg med americana, folk, blues, trad. & country, på norsk og på engelsk. I tillegg til å være artister og låtskrivere er de alle utmerkede instrumentalister, så det er duket for en helt spesiell aften!

Les mer

Songwriters in the Round: Jonas Alaska, Stine Andreassen, Signe Marie Rustad og Jeff Wasserman

Konsert 06.09.2019

Andre runde! For folk som liker singer-songwriter-tradisjonen er det god grunn til en tur på Herr Nilsen denne fredagen. Artistene Jonas Alaska, Stine Andreassen, Signe Marie Rustad og Jeff Wasserman har slått seg sammen for å gjøre en ekslusiv konsert ”in the round” – slik det gjøres låtskrivere i mellom “over there”! Sittende i halvsirkel på scenen framfører de egne låter fra en rikholdig og variert katalog – og serverer blått brygg med americana, folk, blues, trad. & country, på norsk og på engelsk. I tillegg til å være artister og låtskrivere er de alle utmerkede instrumentalister, så det er duket for en helt spesiell aften!

Les mer

Sophie O`Dell & The 3,2,1`s

Konsert 24.05.2024

Sophie O’Dell and the 3-2-1’s er et norsk rockabillyband som spiller energisk og autentisk rock’n roll og rockabilly. De besøkte Østkanten bluesklubb i 2023 og imponerte så stort at vi ønsket de tilbake i år. Ikke gå glipp av dette energiske bandet fredag 24.mai.

Les mer