Søk

Søkeresultat

Suksess for Dalane Bluesfestival

Egersund. Fra gammelt av kjent for fiske og fajansefabrikk. I senere år har byen med rundt 11-12 tusen innbyggere profilert seg som julebyen, og går en på Tripadvisor finner en ut at Trollpikken er byens mest omtalte severdighet, en gigantisk steinformasjon som ligner på akkurat det navnet sier. Men etter årets Dalane Blues er “okka by” i ferd med virkelig å plassere seg på kartet over de store festivalene. Etter to litt nedskalerte festivaler under pandemien, og siden festivalen feirer 20-årsjubileum, var det i år tid for å slå på stortromma.

Les mer

Suksess for Fjordblues 2022

Fjæra Bluesklubb på Sandane i Nordfjord står for en av de beste bluesfestivalene i landet. Festivalen med navnet Fjordblues har gått av stabelen som et høstarrangement hvert år siden 1998. Sta som en nordfjordhest gjennomførte festivalen løpet også under pandemien, og årets festival 20.- 22. oktober sto i 25-årsjubileets tegn.

Les mer

Suksess for Nidaros Blues 21

Nidaros Blues 2021 ble arrangert den siste helga i juni og ble en ubetinget suksess. Bare det at arrangørene klarte å arrangere en festival er imponerende. Da Clarion Brattøra forlenget sin avtale som smittevernhotell, måtte festivalen helt i siste liten flyttes til Scandic Lerkendal. Der ble konsertene avholdt på tre scener med artister som Tora, Bjørn Berge, Reidar Larsen, Hellbillies, Claudia Scott, Red Hot & Knut Marius Djupvik, The Bills, Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm.

Les mer

Suksess for norsk blueshelg i London

Helgen 8. – 10. november feiret det norske bluesmiljøet seg selv i en storstilt bluesinvasjon i London. Finalen var i selveste storstua av konsertarenaer i London, og kanskje i verden, nemlig Royal Albert Hall. Og for en strålende flott helg det ble! Både artister, arrangører og publikum strålte om kapp etter at siste tone døde ut fra scenen søndag kveld. The Norwegian Blues Adventure leverte voldsomt!

Les mer

Suksess for Notodden Blues Festival

Det var stor stemning på Notodden helga 1.-4. august med mye folk og et variert festivalprogram. Konsertstedene var så godt som fulle alle tre dagene, og lørdag var til og med festivalpassene utsolgt! Det sørget navn som Steven Van Zandt for (bildet). Notoddens gode ambassadør leverte et spektakulært show med sitt 17-mannsband i Hovigs Hangar sent lørdag kveld. Stor stemning er det også i festivalledelsen dagen derpå, som kan melde at det er solgt rundt 21.000 billetter. 

Les mer

Suksess og utsolgte hus for Nidaros Blues

Nidaros Bluesfestival gikk helgen 19.-22. april av stabelen på Royal Garden for 18. gang. Festivalen, som hadde en alt annet en lett start tilbake i 2000, har etterhvert virkelig festet grepet om sitt publikum. Blant publikumsfavorittene var Mike Ledbetter og Monster Mike Welch (bildet).

Les mer