Søk

Søkeresultat

Vidar Busk & His True Believers

Konsert 10.12.2022

Med det fjerde skal det skje! Gjenforening og nytt album med Vidar Busk & His True Believers. Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum Stompin’ Our Feet With Joy (1997), lansert med en sensasjonell konsert på Notodden Blues Festival der han også mottok festivalens bluespris.

Les mer

Vidar Busk & His True Believers

Konsert 25.05.2024

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist for sitt debutalbum "Stompin’ Our Feet With Joy" (1997), lansert med en sensasjonell konsert på Notodden Blues Festival der han også mottok festivalens Bluespris.

Les mer

Vidar Busk feiret 50 med gjenforening

Vidar Busk rundet 50 den 19. mai. Dagen ble feiret med gjenforening av hans True Believers og streamingkonsert sendt fra Juke Joint Studio på Notodden. Med som gjestegitarist på konserten var talentfulle Marius Lien fra Årnes.

Les mer

Viktig kartlegging om konsekvenser av koronautbruddet

Utbruddet av koronavirus har store konsekvenser for samfunnet og vil prege musikk- og kulturlivet i lang tid fremover. Alle NBUs medlemmer oppfordres til å delta i en spørreundersøkelse. Opplysningene vil danne grunnlag for å kunne gi opplysninger om økonomiske konsekvenser og nødvendige tiltak for det frivillige musikklivet.

Les mer

Viktig melding! Norsk Bluesunions landsmøte 2016 flyttes!

På grunn av overnattingsproblemer med dobbelbooking hos hotellene på Bryne og betingelser derfra vi ikke kan godta blir dessverre Landsmøtet i NBU 2016 flyttet fra Jæren.

Styret i NBU arbeider nå med alternativt vertskap for Landsmøtet og regner med at dette er på plass i løpet av uken. Vi kommer tilbake med flere detaljer og informasjon så fort det er avklart. Datoen er den samme.

Les mer