Søk

Søkeresultat

Vellykket festival i Åmål

Det ble en svært vellykket festival i Åmål helga 11. til 14. juli med et rikt utvalg av artister. Godt vær var det også. Blant høydepunktene var Roffe Wikström og Robert Finley (bildet).

Les mer

Vellykket jubileumsfestival på Lillestrøm

I snart 20 år har Skedsmo Bluesklubb hatt en drøm om en bluesfestival på Lillestrøm. Med en lokal bank «på laget» ble det endelig en realitet. I klubbens jubileumsår kunne klubben 6. og 7. september invitere til Flisby’n Bluesfest. Blant helgas høydepunkter var Dana Fuchs.

Les mer

Vellykket markering av Røyken Bluesklubbs 20-års jubileum

Opprinnelig var planen at jubileet skulle feires med en stor konsert 28. mars 2020. Flere band var booket og det var planlagt forskjellige festinnslag, men så kom jo koronaen og satte en stopper for det. Lørdag 16. oktober kunne endelig Røyken Bluesklubb samle folk til jubileumskonsert på Slemmestad.

Les mer

Vellykket Skjærgårdsblues i koronaformat

Skjærgårdsblues har 10-årsjubileum i år, og arrangørene i Smøla Bluesklubb var svært glade for at det ble mulig å arrangere en nedskalert og litt annerledes festival i år. Den lille festivalen ytterst i havgapet på Veiholmen, rett utenfor Smøla, har i løpet av ti år rukket å bli en favoritt både for de lokale og for mange tilreisende. Mange kommer tilbake år etter år. Blant artistene var Smølas egen Christina Skjølberg (bildet).

Les mer

Vellykket ungdomsseminar på Notodden

Det ble en vellykket helg på Notodden 9.11. november da Norsk Bluesunion i samarbeid med blueslinja på USN (Universitetet i Sørøst-Norge) arrangerte ungdomsseminar på Bok og Blueshuset.

Les mer

Vellykket åpningskveld for Nesodden Bluesklubb

Lørdag 2. oktober var det stor stemning på Flasken Scene på Nesodden. Da ble åpningen av den nye bluesklubben på Nesodden markert med en sjutimers konsert med fire forskjellige band: Magnus Berg (bildet) & Marius Lien trio, Bærum Bluesband, Daniel Borge med band og Who Knows.

Les mer