Søk

Søkeresultat

Ørkenblues med Bombino og Reiersrud

Bombino er beundret i vesten for sin gitarsyntese av Jimi Hendrix og Mark Knopfler. Han har turnert Nord-Amerika og Europa på kryss og tvers og er nå den største stjernen innenfor ørkenblues, en musikkform som forbindes med tuaregene i Mali og Niger, og først ble brakt ut i verden av Tinariwen. 25. mai er han tilbake på Cosmopolite i Oslo.

Les mer

Ørland Bluesfestival mintes Tore Røstad

Midt i viraken mellom konsertene under jubileumsfestivalen på Brekstad holdt arrangørene en markering for Tore Røstad, en av grunnleggerne til Ørland Bluesfestival. Blant de musikalske innslagene i år var Vidar Letho (bildet).

Les mer

Ørland Bluesfestival tilbake til normalen

Den 23. utgaven av Ørland Bluesfestival gikk av stabelen på Brekstad 22.-24. september. I år var festivalen endelig tilbake til normalen uten restriksjoner. Programmet var svært variert og godt sammensatt. I tillegg til selve festivalprogrammet ble det arrangert konserter på skolene og på eldresenteret. Et av høydepunktene sto svenske Baskery for (bildet).

Les mer

Østkanten Bluesklubb streamer vårkonsertene

Østkanten Bluesklubb er blant arrangørene som nå sender konserter hjem til folks stuer. Osloklubben skal streame alle sine gjenværende vårkonserter fra scena på Herr Nilsen. Det starter med overføring av klubbens tradisjonsrike markering av 1. mai. Her blir det appell, innslag fra operaen og Bjølsen Valsemølle, og på kvelden konsert med Ledfoot.

Les mer