Søk

Søkeresultat

Ronny Aagren

Konsert 27.01.2024

Ronny Aagren begynte sin musikkarriere tidlig på 80-tallet, og har turnert både innenlands og utenlands med ulike artister og band. 

Les mer

Ronny Aagren & His Blues Gumbo

Konsert 07.12.2018

Ronny Aagren & His Blues Gumbo er et nytt og fresht band med en god samling rutinerte musikere som startet opp i 2016. Etter et meget travelt år med gjentatte publikumsrekorder, kom endelig albumet “Close to You” ut i desember 2017. “Close to You” har fått stor oppmerksomhet og spilletid på radio i inn- og utland, og en rekke gode anmeldelser i Norge, USA, England, Frankrike, Spania, Holland, Belgia og Tyskland.

Les mer

Ronny Aagren & His Blues Gumbo representerer Norsk Bluesunion under International Blues Challenge i Memphis

Bandet Ronny Aagren & His Blues Gumbo er valgt ut til å representere Norsk Bluesunion under International Blues Challenge i Memphis 23.-26. januar 2019. 

Norsk Bluesunion har lang tradisjon med å sende Union Bluesband til denne konkurransen. Av forskjellige årsaker valgte unionsbandet HM Johnsen å ikke prioritere denne turen til Memphis og IBC. Styret i NBU har derfor etter en nøye vurdering av aktuelle norske bluesband, valgt å sende Ronny Aagren & His Blues Gumbo.

Vi ønsker bandet lykke til og gleder oss til å følge dem.

Les mer

Roosterhouse Gumbo Band

Konsert 31.08.2024

Roosterhouse Gumbo Band ble startet I 2012, godt over 100 år med aktiv musikkglede ble da forenet.

Les mer

Roosterhouse Gumbo Band – årets Grasrotkonsert

Konsert 18.02.2023

Dette er årets Grasrot-konsert som er gratis for deg som har gitt Grasrot-andelen til Oslo Bluesklubb. Vis kvittering i døra. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Les mer

Royal Albert Hall-konserten promoteres i London

I anledning at mange av landets fremste bluesartister skal opptre i Royal Albert Hall 10. november i år er Eric Malling blitt invitert av den norske sjømannskirka til å presentere den store begivenheten på 17. maifeiring i Southwark Park i London.

Les mer

Ruf Records presenterer Blues Caravan 2023

Den tyske blueslabelen presenterer nok en versjon av sin Blues Caravan, turneprosjektet som har vært på veien med forskjellig besetning siden 2005. I 2023 er det de tre unge musikerne Ally Venable, Will Jacobs og Ashley Sherlock som fronter caravanen.

Les mer