Søk

Søkeresultat

RIP Christine McVie og Kim Simmonds

To britiske musikere som startet sin karriere under den britiske blues-boomen på 60-tallet er borte: Christine McVie og Kim Simmons. McVie huskes fra Chicken Shack og senere Fleetwood Mac. Kim Simmonds har drevet og frontet bandet Savoy Brown i en mannsalder.

Les mer

Rita Engedalen med band

Konsert 21.01.2023

På denne ettermiddagskonserten hos Oslo Bluesklubb vil publikum få høre låter fra Rita Engedalen sitt nye album Sun Will Come! 
Pst.. Studenter og alle under 30 år kommer inn for 100,– kroner billetten på våre konserter frem til sommeren.

Les mer

Rita Engedalens nye album får spilletid i utlandet

Rita Engedalen får i disse dager oppmerksomhet i utlandet for sitt nye album, Sun Will Come. Etter å ha mottatt svært gode kritikker her hjemme har nå også britisk media fattet interesse for utgivelsen, noe som resulterer i at hun i november vil få spilletid på 60 radiostasjoner med lyttere rundt om i hele verden.

Les mer

Robert Cray - perfeksjon på Rockefeller

Robert Cray er ingen utadvendt musiker, han er perfeksjon, noe han igjen beviste på Rockefeller samme kveld som Oslos befolkning samlet seg på Rådhusplassen i en feiring av kjærligheten, noe nesten alle Crays låter omhandler. 

Les mer

Robert Finley til Blues Heaven

11.-12. november er Arena Nord i Frederikshavn igjen vertskap for Blues Heaven, en av Europas største bluesfestivaler. Programmet for festivalen ble annonsert i februar og mai. Blant navnene var det amerikanske bandet The Love Light Orchestra, Bobby «Blue» Bland-inspirert soulblues som mange gledet seg til å høre. Nå har imidlertid The Love Light Orchestra blitt tvunget til å avlyse, men som en god erstatter kommer blues- og soulsangeren Robert Finley.

Les mer

Robert Moses & The Harmony Crusaders. Support: Winding Road

Konsert 01.03.2019

Robert Moses er en Chicago-født amerikaner som bor i Norge og som lager sitt eget unike musikalske brygg. Med en blanding av americana, delta blues, eksperimentell og progressiv rock har Robert Moses & the Harmony Crusaders blitt noe som skiller seg veldig ut fra det meste annet i Norge om dagen. Support er Bluegrass/americana-trioen Winding Road.

Les mer

Rock'n roll-pioneren Little Richard er død

Little Richard gikk bort 9. mai, 87 år gammel, etter noen måneders sjukdom. Han var en av rock'n rollens grunnleggere og har hatt enorm innflytelse på utviklingen av stilarten. Låter som Long Tall Sally, Good Golly Miss Molly, Lucille og Tutti Frutti har for lengst blitt udødelige klassikere.

Les mer