Vintage Trouble til Notodden

Det amerikanske bandet Vintage Trouble kommer til Notodden Blues Festival i august. Bandet blir for tiden regnet som et av de aller «hotteste» live-bandene i sin sjanger med sine energiske opptredener og musikk i grenselandet mellom soul, blues og rock’n roll.

Vintage Trouble til Notodden

Det Los Angeles-baserte bandet har hatt en kometkarriere og blitt kjent over hele verden siden de slo gjennom i 2011. Verden fikk øynene opp for denne kraftpakka av et band da de delte scene med Queens gitarist, Brian May, og senere turnerte med Bon Jovi. Bandets første album kom noe senere og gikk rett inn på UK Top 40. Den toppet også flere amerikanske lister, både innen R&B og rock. Siden har det kommet to utgivelser til. Etter topp kritikker i musikkpressen og opptredener på de største talkshowene i hjemlandet, har bandets navn kommet på alles lepper. Vintage Trouble har også varmet opp for selveste Rolling Stones og turnert både i USA og Europa med The Who.

Notodden Blues Festival annonserer også en annen publikumsfavoritt til festivalen. Duoen Michael Ledbetter og Monster Mike Welch er tilbake etter fjorårets suksess, nå med sitt nye konsept, The Welch Ledbetter Connection. Disse navnene er også klare for Notodden: Bonnie Raitt, Sugaray Rayford, Ana Popovic, Knut Reiersrud, Joakim Tinderholt & His Band, Adam Douglas, Southern Avenue og Jon Cleary.