Vellykket åpningskveld for Nesodden Bluesklubb

Lørdag 2. oktober var det stor stemning på Flasken Scene på Nesodden. Da ble åpningen av den nye bluesklubben på Nesodden markert med en sjutimers konsert med fire forskjellige band: Magnus Berg (bildet) & Marius Lien trio, Bærum Bluesband, Daniel Borge med band og Who Knows.

Vellykket åpningskveld for Nesodden Bluesklubb
Magnus Berg på Flasken Scene, Nesodden.

Konserten ble annonsert som åpningskonsert for Nesodden Bluesklubb, men det må nevnes at det faktisk har eksistert en bluesklubb på halvøya tidligere, så gjenåpningskonsert vil være en mer riktig betegnelse. Den forrige Nesodden Bluesklubb ble nedlagt i 2004 etter bare noe års drift.

Marius Lien. Under: Bærum Bluesband og Daniel Borge. (Foto: Ole Christian Eklund).

Det blir rapportert om en kjempekveld med fullt hus på Flasken Scene på Flaskebekk på Nesodden 2. oktober.
Musikken startet allerede kl 17.00 med Magnus Berg og Marius Lien på scena der begge etter tur frontet sine egne låter. Videre var det klart for et band fra den andre siden av fjorden, Bærum Bluesband, med sangeren og pianisten Olaf Andenæs i front. Publikum fikk deretter høre noen selvskrevne countrylåter fra Daniel Borge. Kvelden ble avsluttet av bandet Who Knows med den utmerkede sangeren Hans Cato Kristiansen, som leverte ei skikkelig partypakke.

Nesodden Bluesklubb vervet 25 nye medlemmer i løpet av kvelden, men sier at de ønsker seg mange flere. Interesserte oppfordres til å ta kontakt med klubben på FB-sidene eller melde seg inn på neste klubbkveld.

Videre har klubben planer om å avholde to konserter hver måned. I tillegg til Flasken Scene vil det bli konserter på Gudfaren på Fagerstrand. Klubbkveldene vil hovedsaklig være på lørdager, men de er også åpne for arrangementer fredager dersom noe interessant skulle dukke opp. Klubben har allerede innledet et bookingsamarbeid med andre bluesklubber på Østlandet. Bluescruise er også noe klubben har planer om.

Hans Cato Kristiansen i bandet Who Knows.
Hans Cato Kristiansen i bandet Who Knows.