Påskeblues og rock'n roll fra Moelv

Huset Scene i Moelv inviterer til påskekonserter fire kvelder denne uka. Konsertene vil bli streamet og sendt kl. 20.00 på skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. påskedag. Det blir blueskonserter med JT Lauritsen & The Buckshot Hunters, Magnus Berg og Erik Harstad & The Buzzbrothers, og påskeaften "rockes" i gang med Toini and The Rock'n Roll Allstars.

Påskeblues og rock'n roll fra Moelv
På Moelv i påsken, Magnus Berg, Erik Harstad, JT & The Buckshot Hunters og Toini med sitt All Stars Band

Det er to ildsjeler i det lokale musikkmiljøet, Geir Dalheim og Bjørn «Daffy» Øverli, som står bak tilbudet som det forholdsvis nyetablerte konsert­stedet i Moelv nå tilbyr. Band og musikere inviteres til ferdigrigget scene i det nyoppussede Huset for å streame eller ta opp konserter med multikameraproduksjon. Tilbudet har vært operativt siden begynnelsen av april og har kapasitet til å gjøre to produksjoner daglig, kan Geir Dalheim fortelle til Bluesnews. Alt er lagt opp med tillatelse fra helsemyndighetene i disse unntakstider. Det tas kun imot ett band med inntil fem medlemmer om gangen, og nødvendige forhåndsregler om renhold og krav om avstand skjer etter gjeldende retningslinjer.

Streamingen av konsertene blir gjort i samarbeid med Thrillout og Anthonsen Media. De fire konsertene i påsken kan du høre på vierlive.no fra kl. 20 skjærtorsdag, langfredag, påskeaften og 1. påskedag.

Arrangørene i Moelv er også involvert i samarbeidsprosjeket "Let's stick together for the music", et konsept som støtter aktører som bidrar til å skape gode konsertopplevelser. I tillegg til Huset Scene i Moelv er også Thrillout.live, Rock In i Oslo og Brenn Alt samarbeidspartnere her.

Andre artister og band som er interessert i streaming eller opptak av konserter kan ta kontakt med Geir ­Dalheim på epost, gdalheim@gmail.com.

Konsertene i påsken (alle kl. 20-21):
Skjærtorsdag: JT Lauritsen & The Buckshot Hunters
Langfredag: Magnus Berg
Påskeaften: Toini and The Rock'n Roll Allstars
1. påskedag: Erik Harstad & The Buzzbrothers

Huset Scene i Moelv.
Huset Scene i Moelv.