Påskeblues i Valldal

Fjellro Bluesfestival ble arrangert i påskehelga 19.-20. april med bra oppmøte og god stemning  i vårsola. Den lille festivalen i Valldal i Møre og Romsdal ble i år arrangert for sjuende gang. På programmet sto både lokale band og musikere fra USA, England og Nederland. Bildet viser det norske bandet RAM.

Påskeblues i Valldal

Både fredag og lørdag ble innledet med akustiske konserter. Duoen Down Home med Thom Pod (USA) & Ian Dunlop (UK) startet fredag. På lørdag åpnet Dixie Dudes, Frank van Meeteren og Marius Bos fra Nederland, som også tidligere har besøkt festivalen.
I kjelleren fredag fikk vi videre høre Hoodoo Hogs med Øyvind Vassli Hansen og Ronald Ottesen, som for anledningen var utvidet med ikke ukjente Trond Hansen på bass og Gøsta Linn på trommer. RAM var siste band ut fredag. Arild Hoffengh-Oshaug, Ann-Christin Mork, Dan Stian Brill og Thorstein Elvestad har en solid fanskare i distriktet, noe de også begynner å få på Østlandet, der de har spilt en god del i det siste.
Det var gledelig å registrere at oppmøtet på fredag var bedre enn tidligere år.

Hoodoo Hogs på scena fredag.

De samme bandene spilte lørdag, nå i omvendt rekkefølge. Jam’en startet kl 15.00 og var på grunn av det flotte vårværet flyttet ut i bakgården. Her var det mye folk og god stemning, og mange mente dette var den beste jam’en som har vært på festivalen.

Det eneste skåret i gleden var nyheten om at det mest sannsynlig er siste gang Eli & Mike står som vertskap for festivalen. De har bestemt seg for å selge det 100 år gamle hotellet mens ennå helsa er grei, som de selv sier. De håper at de nye driverne av hotellet vil bringe tradisjonen med festivalen videre, og forteller at de vil være behjelpelig med informasjon og å bringe sine erfaringer videre.
Bluesnews takker Eli Linge Boatwright og Michael Boatwright for mange flotte stunder med god musikk, og ønsker dem alt godt fremover.

Jam'en på lørdag ble flyttet ut i det fine påskeværet.
Jam'en på lørdag ble flyttet ut i det fine påskeværet.