Notodden Blues Festival på NRK TV lørdag 28.8.

Årets Notoddenfestival ble gjennomført med stor suksess første helgen i august. Lørdag kveld kan du på NRK TV oppleve høydepunkter fra det som ble en av de største festivalene i Norge denne sommeren. Notodden Blues Festival solgte 7000 billetter, hadde 48 konserter fordelt på 7 arenaer og ble gjennomført med 260 frivillige.

Notodden Blues Festival på NRK TV lørdag 28.8.
Bryggescena under Notodden Blues Festival 2021.

- Det er hyggelig for oss at vi nok en gang får tid på NRK TV. Vi fikk en times program etter fjorårets Blues Weekend. Nå får vi også sendetid fra årets festival. Det viser at vi har kvalitet i det vi presenterer og at det har allmenn interesse. Det blir moro å vise fram opptak fra denne spesielle festivalen. Alle pandemitiltakene, ingen smitte og publikums åpenbare glede over å kunne gå på konsert igjen gjorde dette til «festivalen vi aldri glemmer»,» sier festivalsjef Jostein Forsberg.

Av artister i programmet kan nevnes bl.a. Vidar Busk & His True Believers, Knut Reiersrud Band, Norwegian Soul Band, Tora, Kid Andersen Band med Lisa Leuschner Andersen, Reidar Larsen Big Band og bluesprisvinner 2021, Bill Troiani.
Programmet sendes på NRK2 lørdag kveld kl 22.45. Sendingen er en del av NRK sin serie «Festivalsommer».