Norsk Bluesunions landsmøte 2020

27. til 29. mars neste år inviterer Norsk Bluesunion alle bluesklubber og festivaler tilsluttet unionen til landsmøte og samling på Bryne. Det er den lokale klubben, Jæren Bluesklubb, som er vertskap for helga, som i tillegg årsmøte og faglig "input" også inneholder sosialt samvær og konserter.

Norsk Bluesunions landsmøte 2020

Landsmøtet starter det faglige programmet lørdag morgen, men det vil være anledning til å starte helga allerede fredag ettermiddag eller kveld. Da vil det bli servert en enkel middag med påfølgende konsert på landsmøtehotellet på Bryne, Jæren Hotell.

Klubber som har saker de ønsker å ta opp må melde disse inn til styret senest fire uker før møtet, det vil si innen 27. februar 2020.
Programmet vil bli sendt alle NBUs medlemmer innen 15. februar 2020. Sakspapirer og annen informasjon vil bli sendt alle deltakere senest to uker i forkant av årsmøtet. 

Pris per person: (inkl. seminar, overnatting, mat og inngang konserter)
• Seminarpakke helg i dobbeltrom pr pers (3000,-)
• Seminarpakke helg i enkeltrom pr pers (3500,-)
• Seminarpakke lørdag – søndag i dobbeltrom pr pers (2100,-)
• Seminarpakke lørdag – søndag i enkeltrom pr pers (2350,-)
• Seminarpakke uten overnatting (1800,-)

Arrangørene på Bryne melder at flybussen ikke har avganger på søndager fra Bryne. Jæren Bluesklubb vil derfor sørge for maxi-taxi som frakter alle landsmøtedeltakerne til flyplassen etter møtets slutt søndag. Deltakerne oppfordres til å sende en epost til post@norskbluesunion.no eller leder@jaerenbluesklubb.no med info om flytid hjem på søndag, så vil det bli sørget for transport til alle.

For påmelding til landsmøtet, klikk her