Paal Flaata

Paal Flaata - In Demand

Paal Flaata
In Demand
Mercury Universal

Velkomment gjensyn

Dette er en nyutgivelse av Paal Flaatas første album. Det er mest en paradeutgivelse med bonusskive, dobbel LP i purpurfarget vinyl. Det hele ble feiret en lørdag i januar med minikonsert på Big Dipper hvor Paal spilte fire låter fra albumet. Dette albumet var en stor produksjon og det markerer på mange måter veien mot hans nyere prosjekter med låter av singer/songwritere som han har fått mye anerkjennelse for de senere årene. Jeg synes den opprinnelige plata var god, så dette gjensynet var velkomment. 

Andrew Hardins produksjon var omfattende på dette albumet, så de nye låtene får vi bare i røff mix. Det gjør at de nok ikke kommer helt til sin rett, men flere av dem kunne helt klart vært med her. Paals teft for gode låter viser seg igjen og igjen og han gjør dem bra! Noen live-versjoner etc får vi med, og Tom Skjeklesæther har skrevet en lengre sak om plateinnspillingen som han husker den.

Jeg håper at In Demand også gjøres tilgjengelig på CD igjen, med eller uten bonusspor. Det er et album som fortjener å spilles mye!