BETTY FOX BAND

BETTY FOX BAND   - Peace in Pieces

BETTY FOX BAND
Peace in Pieces
Egen utg.

Sjelfull vokalist

Betty Fox er en meget sjelfull vokalist med base i Florida. Hun har blitt beskrevet som en blanding av Beth Hart og Etta James, samt en rekke andre damer med stemmer over gjennomsnittet. 

Sitt tredje album har hun spilt inn i det legendariske FAME studioet i Muscle Shoals, med ingen andre enn Spooner Oldham på Wurlitzer Electric Piano. FAME-blåserekka deltar også aktivt på flere av låtene. Fox har skrevet 13 av de 14 låtene selv og fyller bare på med spirtuell gospel i 'Till The Storm Passes By. Singelen Green Light er solid r&b, mens låter som Winter's Cold, Marie og Sweet Memories er tilbakelent soul. Tittellåta Peace in Peaces er raskere og tøffere blåserdrevet r&b. Rising Strong er svingende shuffle og Feel So Good har middels bpm, ellers blir det litt mange låter for rødvin og stearinlys for meg. Det er jo en smakssak, men litt større variasjon hadde gjort seg. 

Spesielt bassist Barry Williams har en bærende rolle på plata, som muligens blir et gjennombrudd for Betty Fox. Uansett har Betty Fox og bandet kvaliteter som vil gjøre dem mer synlig i fremtiden.