Diverse artister

Diverse artister - Wildroots Sessions Volume 1

Diverse artister
Wildroots Sessions Volume 1
Wild Roots Records

Underholdende og variert

Victor Wainwright er en pianist og sanger fra Savannah, Georgia, som er utdannet flygeleder, men som har gjort seg bemerket som pianist og sanger, ofte med vekt på både boogie og woogie. Han har til og fra hatt bandet Wildroots sammen med gitaristen Stephen Dees, og de har tre utgivelser under det navnet. 
Denne gangen ville de imidlertid fokusere på tidligere og nåtidige sam­arbeidspartnere, både når det gjelder musikere og sangere. Resultatet har blitt en fest av kjente og ukjente låter. Først ut er 634-5789 med Wainwright og Patricia Ann Dees. Hun tar også ledelsen på låter som Bend In The Road, Easy Chair og Move Along part 1. Hun er ikke verdens mest karismatiske vokalist, men håndterer de roligere låtene helt ok. Wainwright selv er en kraftfull vokalist og dyktig pianist, så det er nesten synd at han bare tar ledelsen på første og siste låt og Santa Claus Is Back In Town. Sistnevnte låt tyder på at denne ble sluppet før jul. 
Andre som bør nevnes er John Oates på Our Last Goodbye, Robert "Top" Thomas med King Snake Crawl Revisitd, Nick Black med Memphis Queen, Anthony "Pacrat" Thompson med Where I Am og Mark Hodgson med Misty Morning New Orleans. Albumet inneholder i alt 16 låter som varierer fra countryblues til soul, r&b, gospel og andre stilarter med røtter. 
En underholdende og variert meny!