The Bluesbones

The Bluesbones - Live On Stage

The Bluesbones
Live On Stage
Donor Productions

En god live-opplevelse

The Bluesbones er en veterangjeng fra Belgia, som har holdt sammen siden 2011. De har gitt ut en rekke album og spilt over 400 konserter, mange av dem som oppvarming for en lang rekke kjente artister. De sender med en pressemelding som er befriende fri for selvskryt de ikke kan leve opp til. De trenger ikke det fordi dette bandet er solid i alle ledd. 
De går relativt hardt ut med Find My Way Out, som i tillegg til et tungt og kompakt komp bades i B3-toner. Orgelet er et kjennemerke for dette bandet, selv om alle de andre gjør en solid jobb, inkludert vokalist Nico De Cock, som har en tøff stemme. The End gynger tungt, mens Demon Blues rusler avgårde med en jazzete undertone. Going Down har også et slentrende preg med slide. A Better Life øker tempoet og er en av de mest fengende låtene på albumet. Det er mye annet å kose seg med her også! 
Dette er ikke tiden for å spille inn live-album, men dette ble spilt inn et par måneder før pandemien slo til. Bandet ventet på bedre tider for å kunne turnere, men innså etter hvert at det kunne ta sin tid, så de valgte å slippe det nå. Inntil det blir bedre tider er dette en god live-opplevelse!