Mascot Label Group presenterer Blues Podcast

Det internasjonale plateselskapet med Skandinaviakontor i Stockholm presenterte 25. februar sin nye Blues Podcast. Mascot Label Group er i dag en av de store aktørene i musikkmarkedet og representerer ledende navn innen klassisk rock og bluesrock som Joe Bonamassa, Beth Hart, Eric Gales, Gov’t Mule, Kenny Wayne Shepherd, Robert Cray, Walter Trout m.fl. Tre avsnitt av podcasten ble lagt ut på lanseringsdagen, med Beth Hart, Kenny Wayne Shepherd og Kris Barras.

Mascot Label Group presenterer Blues Podcast
Programleder for The Blues Podcast, Big Boy Bloater.

De tre første artistene som blir presentert er hele Norges favoritt, Beth Hart, platinaselgende Kenny Wayne Shepherd og den stigende britiske stjerna Kris Barras. Podcastene blir ledet av ikke ukjente Big Boy Bloater, som tidligere har radioerfaring fra Feedback Radio og Blues Magazine Show i Team Rock Radio. Vi kjenner også Bloater som en strålende sanger og gitarist som har turnert verden rundt. 
Med sitt nære forhold til musikkmiljøet og artister vil Big Boy Bloater vil komme tett på sine intervjuobjekter og ha fokus på å få frem mennesket bak artisten. Han vil ikke bare invitere artister i studio, men også andre aktører i bluesmiljøet, som journalister og promotører.

Big Boy Bloater sier dette om podcasten: 
- Det er virkelig spennende å kunne presentere den nye Blues Pod’en der jeg får sjansen til å få komme inn på livet til en rekke fantastiske artister og bransjefolk. Vi vil få møte personene bak musikken ved å finne ut hva som trigger dem og hvor de kommer fra. 

Du kan høre podcasten her: http://smarturl.it/thebluespodcast