Knut Reiersrud gir ut ny LP med referanser til koronatiden

Med bakgrunn i det som skjer i denne merkelige tiden på begynnelsen på 2020-tallet utgir Knut Reiersrud i disse dager en mini-LP med seks låter, ”Ballads and Blues from the 20s, Vol 1”. Tekstene har også referanser til starten på den kommersielle musikkindustrien og bluesmusikk i USA på 1920-tallet.

Knut Reiersrud gir ut ny LP med referanser til koronatiden
Knut Reiersrud foran en rød Buddy el-bil.

Da livet med koronaviruset snudde livet opp ned for oss alle tre måneder inn i det nye tiåret, grep Reiersrud gitaren og begynte å skrive sanger om denne nye tiden. Tekstene hans berører ambivalensen som plutselig tok bolig, både i enkeltmennesket og i den store, men også skjøre, verden vi lever i.

På "Ballads and Blues from the 20s" har Knut har med seg kona og stedatteren på vokal. De er begge profesjonelle utøvere og befinner seg i samme «kohort» som Knut. Innspillingen i studio har selvfølgelig skjedd i samsvar med reglene om avstand som gjelder i disse tidene. I tillegg til Knut selv på gitar og vokal finner vi Marit Halvorsen og Tuva Færden på vokal, Bjørn Holm på kompgitar, David Wallumrød på keyboards, Andreas Bye på trommer og Nikolai Hængsle på bass. 

Utgivelsen kommer digitalt og på vinyl. Til folk som bor i Oslo-området og som ønsker vinylutgaven yter Knut en liten ekstraservice: Han stiller selv som sykkelbud og leverer LP-platene på døra! Interesserte kan kontakte Kirkelig kulturverksted, www.kkv.no.

I slutten av juni legger Knut ut på en liten lanseringsturné. 
17. - 19. juni - Statsraad Lehmkuhl Bergen
25. juni - Nasjonal Jazzscene Oslo
27. juni - Studio Spornes Arendal
28. juni - Lillesand  (TBA)