Joe Bonamassa inviterer fansen til online-konsert

Siden alle hans konserter og turnéer er avlyst inviterer Joe Bonamassa til en online-konsert den 20. september for å gi fansen en mulighet til å høre ham i disse nedstengte tidene. Det er en såkalt pay-per-view konsert som kan kjøpes i form av flere typer pakker med forskjellige tillegg av merchandise og goder etter som man ønsker. 

Joe Bonamassa inviterer fansen til online-konsert
Joe Bonamassa.

Konserten spilles inn i Nashville, Tennessee. I The Ryman Auditorium, forteller Joe Bonamassa på telefonen i intervju med Bluesnews. The Ryman Auditorium er et legendarisk spillested i countrymusikkens hovedstad som også er kjent som hjemmearenaen for Grand Ole Opry fra 1943 til 1974, countrymusikkens vugge.
- Selv om stedet tar nesten 2500 tilskuere blir det helt uten publikum, siden reglene forandres fra dag til dag, forteller Bonamassa. - Det vil i stedet bli plassert bilder av personer ut i setene. Bilder av mennesker som har donert penger for å bidra til at vi artister kan overleve. Det skal bli en fin opplevelse midt oppi alt det jævlige, lover Joe med tanke på Covid19-situasjonen som herjer hele verden. Og skisserer en spennende spilleliste for konserten.
- Vi kommer til å spille alle sangene fra det kommende nye albumet «Royal Tea», låt for låt i samme sekvens som på plata. Så tar vi en pause og spiller deretter låter fra «A New Day Yesterday» som kom ut for 20 år siden og var mitt debutalbum. Jeg gjør dem med "stemmen" jeg har utviklet til noe helt annen på disse 20 årene, og som gjør albumet til en ny opplevelse også for meg. Og vi gjør disse nye innspillingene, som også kommer ut i disse dager som en 20th Anniversary albumutgivelse, for å hedre produsenten og legenden Tom Dowd som jeg fikk jobbe med dengang for 20 år siden. Legenden som så noe i den uferdige guttungen som jeg ikke så selv på det tidspunktet, poengterer bluesrock-stjernen nøkternt.

Onlinekonserten blir arrangert i samarbeid med Keeping the Blues Alive Foundation, og $1 av hver billett vil gå til Joe Bonamassas prosjekt "Fueling Musicians", som så langt har samlet inn mer enn $295.000 og har støttet 163 vanskeligstilte musikere i koronatiden.

Det selges billetter i mange forskjellige varianter. En standardbillett koster $20, men fansen kan også kjøpe en Deluxe Live in Concert Worldwide-pakke til $35 som inkluderer online-konserten, digital versjon av Royal Tea og et års tilgang til Bonamassas on-demand-tilbud som bl.a. inkluderer 17 forskjellige konserter med Joe Bonamassa, Black Country Communion og Rock Candy Funk Party.
Det er også mulig å kjøpe en VIP-billett. Alle med VIP-billett vil få bilde av seg printet ut og plassert på et sete i Ryman Auditorium. I tillegg vil de få tilsendt et bilde av plakaten sammen med Bonamassa. Navnene til alle VIP-kjøpere vil også komme i rulleteksten på DVD'en som blir laget fra konserten.
Billetter til konserten kan kjøpes på https://joeb.me/JBW. 
Se Bonamassas nye video her

Du kan lese hele intervjuet med Joe Bonamassa i septembernummeret av Bluesnews, som sendes ut 15. september.

Joe Bonamassa 2020.
Joe Bonamassa 2020.