Blueshelg på Hell 3.-5. september

Det blir bluesfestival i Trøndelag også i år. Festivalledelsen i Blues in Hell håpet til det siste på at myndighetene skulle åpne for forsamlinger på 500 fra 1. september. Det skjedde som kjent ikke, så staben har jobbet på spreng for å tilrettelegge et arrangement med konserter for maksimalt 200 tilhørere. Blueshelga blir arrangert de opprinnelige datoene for Blues in Hell, 3. til 5. september.

Blueshelg på Hell 3.-5. september
Reidar Larsen stiller på Hell med stort band med blåsere.

Blueshelga blir avholdt på hotellet som de siste årene har vært Blues in Hells faste tilholdssted, Scandic Hell, et steinkast unna Værnes flystasjon. Det blir benyttet to scener i hotellet, den store Hell Amfi og den noe mindre Kongress Hall, som i anledning festivalen har fått navnet «Little Willie’s Lounge». Her blir det akustisk musikk med mindre besetninger.

Det starter på den lille scenen torsdag med The Midnight Specials og Nidaros Blueskompani. Fredag åpner Olav Undeland her kl. 14.00 etterfulgt av Dr. Bekken solo og «Father’n Son» Big & Junior Moe. Jubilanten Jan Erik Moe har her med seg sønnen på scena. 
Fredagen fortsetter i den store salen med Knut Reiersud, Dance With A Stranger og Billy T Band.
På lørdag starter showet allerede kl. 12 på den store scenen. Her blir den en lang forestilling med hele sju band i løpet av 13 timer: Main Street Revival, Odin Landbakk, Rita Engedalen Band, Jolly Jumper & Big Moe, JT Lauritsen & Buckshot Hunters, Reidar Larsen Band og til slutt Maldito, som går på scenen kl. 23.30.
I Little Willie’s Lounge spiller Olav Undeland og Jonne’s Blå fra kl. 17.00.

Blues in Hell forsikrer publikum at blueshelga vil bli avholdt på en trygg måte, i tråd med gjeldende retningslinjer for smittevern. 
Det jobbes også med å få på plass strømming av konsertene slik at bluesfans over hele landet kan følge blueshelga. Søk opp konsertene og gi din støtte til festivalen i en utfordrende tid!
Det finner mer info på bluesinhell.no.