Rogers, Maarud & Hem gir ut ny musikk

Den legendariske slidegitaristen og produsenten Roy Rogers innledet i fjor høst et samarbeid med Amund Maarud og Knut Hem. De gjorde en turne i Norge i november og var i studio og spilte inn musikk. Nå slippes" "No Shangri-La", en låt som handler om et USA i fritt fall.

Rogers, Maarud & Hem gir ut ny musikk
Amund Maarud, Knut Hem og Roy Rogers.

Roy Rogers har turnert i Norge flere ganger siden 80-tallet. Han har tidligere samarbeidet med Reidar Larsen, noe som blant annet resulterte i albumet "The Crossing" i 2006. Nå fortsetter Rogers samarbeidet med Maarud og Hem som han startet i fjor. I tillegg til musikken som ble innspilt i Snaxville Studio i Skaubygda, kan trioen også høres på bluesfestivalen på Notodden i august.
 
"Now, tell me who to trust, what was shiny has turned to rust." Slik lyder refrenget i singelen som slippes 16. mars. 
"I am really looking forward to getting this groove going at Notodden this summer," sier Roy Rogers, som for tiden er på USA-turné med Bonnie Raitt.

Roy Rogers har et stort navn internasjonalt og har samarbeidet med en rekke artister, som John Lee Hooker, Carlos Santana, Steve Miller og Bonnie Raitt. Mest kjent er han kanskje for de mange årene med John Lee Hooker, først som medlem av bandet hans, Coast To Coast Blues Band, og senere som produsert for hans suksessrike album som ga Hooker popstjerne-status. Høydepunktet "Healer" kom i 1989, og senere "Mr. Lucky", "Boom Boom" og "Chill Out".
Selv har Roy Rogers i mange år hatt bandet The Delta Rhythm Kings.

- Roy produserte skivene med John Lee Hooker som gjorde at jeg ble hekta på blues. Sirkelen er sluttet, sier Amund i en kommentar til Bluesnews.

Roy Rogers, Knut Hem og Amund Maarud på konsert i Oslo, november 2022.
Roy Rogers, Knut Hem og Amund Maarud på konsert i Oslo, november 2022.