Nyheter

Id
131
Sort
53
ItemInstanceType
(not specified)
Dato
24.09.2019
Forfatter
Rune Endal
Kategori
cat-2
Vis som toppsak
(not specified)
Vis video?
(not specified)
Vis tilleggsvideo?
(not specified)
Overskrift
Jubileumsfest på Ørlandet
Ingress

Ørland Bluesklubb inviterer helga 25. til 29. september til jubileumsfestival på Brekstad, den tjuende festivalen i klubbens historie. Blant årets artister er Frode Alnæs, Heather Crosse og Anthony «Big A» Sherrod.

Tekst

Festivalen arrangeres i jubileumsåret i nye omgivelser. De fleste konsertene blir avholdt på utestedet Barrock, som kan tilby lokaliteter i to etasjer. De fleste blues- og rockebandene spiller i første etasje, mens det i andre etasje blir akustisk musikk. Det tradisjonelle laks– og sildebordet er selvfølgelig på plass. Det er også Jolly Jumper og Big Moe, som har vært fast inventar på festivalen i alle år. 
I anledning jubileet går festivalen over fem dager. Det er vorspiel onsdag kveld i Skarven Pub i Rakvåg med Heather Crosse & Big A. Torsdag er det kirkekonsert i Ørland Kirke med Heather Crosse Band sammen med Ørland gospelkor, med påfølgende «Kirkekaffe» på Barrock.

Fredag og lørdag blir det konserter i to etasjer på Barrock. Mats Nerli har «kickoff» fredag kl. 17.00  med «en reise i galskapens musikalske grenseland». Fredagskvelden fortsetter med Rawdhouse, Frode Alnæs og til slutt de lokale heltene i Blue Aspic.
Lørdag er det fem forskjellige innslag på de samme to scenene i Barrock. Det starter med Blues Jam kl 13.00. Videre kan man høre Jolly Jumper & Big Moe, Anthony «Big A» Sherrod, Vidar Letho’s Half Man Band og til slutt Little Andrew og hans band.

Som vanlig blir det også artistbesøk på barne- og ungdomsskolene i kommunen, samt et besøk på alders- og sykehjemmet. 

Prisen for festivalpass er 500 kroner, det inkluderer også kirkekonserten torsdag kveld og den tradisjonelle bluesjammen på lørdag. Billetter selges på Hoopla eller i døra under festivalen.

Lykke til med jubileumsfestivalen!

Ingressbilde
(not specified)
Hovedbilde
/Files/Images/festivaler/festivaler19/orland19.jpg
Bildetekst
Frode Alnæs, Heather Crosse og Anthony «Big A» Sherrod.
Bildekreditering
(not specified)
Tilleggsbilde
(not specified)
Bildetekst
(not specified)
Bildekreditering
(not specified)