BONITA & THE BLUES SHACKS

BONITA & THE BLUES SHACKS - Sweet Thing

BONITA & THE BLUES SHACKS
Sweet Thing
Rhythm Bomb Records

Ikke en eneste kjedelig låt

Den sør-afrikanske sangerinnen Bonita Niessen trør til med sin andre utgivelse sammen med de tyske guttene i B. B. & The Blues Shacks. Det første, simpelthen kalt ‘Bonita & The Blues Shacks’, slapp de i 2015, etter at Bonita så vidt hadde vært innom og bidratt på en låt på bandets 2012-utgivelse, ‘Come Along’.

Kombinasjonen av soul-sangeren fra Cape Town, BB & The Blues Shacks - kanskje først og fremst vokalist Michael ‘Maddy’ Arlt - viste seg å være av det holdbare slaget, noe de 16 låtene på ‘Sweet Thing’ er levende bevis for. Tidløse klassikere og egenskrevne låter i skjønn forening, her finner du ikke en eneste kjedelig låt. Garantert!

Folk sammenligner gjerne Bonita Niessen med de aller største innen sjangeren, folk som Ann Peebles, Aretha Franklin, Ruth Brown og Barbara Lynn. Ikke 100% treffende, kanskje, men slett ikke helt ufortjent. Bonita leverer sin fine og varierte mix av soul og rhythm n’ blues, hun er et fantastisk tilskudd til den europeiske blues-scene, og duettene med Michael Artl sitter som et skudd. Og BB & The Blues Shacks vet vi jo står for kvalitet. 30 år i toppen av europeisk blues er lenge, men bandet fremstår som like friskt og ungdommelig i dag som i 1989. 

Er det noe å lure på? Bonita og BB fortjener vår oppmerksomhet!