TRAVELLIN’ BLUE KINGS

TRAVELLIN’ BLUE KINGS - Bending The Rules

TRAVELLIN’ BLUE KINGS
Bending The Rules
Donor Production

Varmt lydbilde

Dette veteranbandet hadde tidligere medlemmer fra både Nederland og Belgia, men etter å ha sultet seg igjennom covid er de i dag et rent belgisk band. De er et populært band på europeiske bluesfestivaler og vil også være å se i Norge, blant annet kommer til til Blues in Hell i år. 
De kaller albumet Bending The Rules, selv om en ikke kan si at de bryter så mange grenser eller regler. Det de gjør er å levere et perfekt album innenfor boogie-rammene. De har et varmt lydbilde med både orgel og saksofon på låter som «Too Many People» og «Do It Baby». «Never Never Land» tar deg med til natteliv uten å gjøre deg søvnig, mens «Hold Your Horses» kan minne om gammel T-Birds med munnspill både foran og bak. Tittelsporet «Bending The Rules» er en svingende jazzinstrumental. Kanskje det er det de mener med å tøye reglene? Vellykket er det i hvert fall. 
Albumet er faktisk mye mer variert en de innledende kommentarene om full boogiepakke skulle antyde, men det er ikke til å komme utenom at de lett tangerer et band som Canned Heat på det området. Dette albumet vil fungere som ei kule på enhver fest, og de som har billett på Blues In Hell har noe å glede seg til.