Chris Cain

Chris Cain - Good Intentions Gone Bad

Chris Cain
Good Intentions Gone Bad
Alligator Records

Et oppløftende album

Chris Cain har all grunn til å være stolt over sine 15 album, hvorav de siste to på Alligator. Denne utgivelsen viser også at det er mulig å få til varm lyd på en Alligator utgivelse. Det kan kanskje være fordi dette albumet er spilt inn i Greaseland med Kid Andersen bak spakene og som produsent. Kid bidrar også med bass, orgel, gitar og piano på flere av låtene.
Chris Cain har spilt gitar siden han var 8 år og har med årene også lært seg å håndtere både keyboards og saksofon. Selve BB King har satt sitt godkjentstempel på gitarspillet til Cain. Albert King skal også ha kommet med noen positive kommentarer. 
På dette albumet begynner han lett svingende med «Too Little Too Late», mens «Fear Is My New Roomate» har et mer passende tungt beat. «Good Intentions» domineres av piano og blåsere hele veien til New Orleans. Tunge tanker er det også i «Waiting For The Sun To Rise» før han innrømmer «I Was Wrong». Ellers er det mye negative tanker her med låter som «Bad Dream» og «Had About All I Can Take», men han avslutter heldigvis med «Thankful», der han takker både gud og dama for at de er i livet hans. Lykke til videre. 
Til dels et oppløftende album selv om temaene er litt depressive.