Joe Bonamassa

Joe Bonamassa - Tales of Time

Joe Bonamassa
Tales of Time
Provogue/Mascot

Mye bra på dette live-albumet

Bluesgitaristen Joe Bonamassa og hans STORE band var nylig i Oslo for en ny konsert til ståpelskarakter, ifølge ryktene. Samtidig slipper han dette nye live-albumet som består av CD og DVD, lyd og ­bildeopptak for deg som aldri kom deg til Oslo, spilt inn ved det legendariske Red Rocks Amfiteateret der Joe Bonamassa også har vært tidligere.
Albumet åpner med “Notches” fra 2021-albumet “Time Clocks”. En heftig og nesten Hendrix-rockete tung bluesrocker. Det følger på med “The heart that never waits” med det store amerikanske soul-klingete bluesrock-soundet, før “Curtain call”, begge fra samme ­albumet, klokker inn med det store litt mystiske soundet med elementer av østen. Slik Led Zeppelin-gutta også låt i perioder på slutten av sitt samarbeid. 
“Mind’s eye”, “Questions and answers”, “The loyal kind”, “Known unknows” og “Time Clocks” fullfører live-versjonen av “Time Clocks”-albumet, som dette jo er. 
Det er bare “Pilgrimage” og “Hanging on a loser” fra “Time Clocks” som ikke fremføres live. Som avslutning får du to av de fremste låtene fra hans beste album i karrieren, 2018-albumet “Redemption”, med “Just ‘cos you can don’t mean you should” og “Evil mama”. Alltid godt med en kraftfull dessert til slutt. 
Joe Bonamassa leverer mye bra på dette live-­albumet, som bare nesten er like imponerende som “Redemption”-turneen. Men “nesten” i Joe Bona­massa-sammenheng er som vi vet mer enn godt nok!