ASHLEY SHERLOCK

ASHLEY SHERLOCK  - Just a Name

ASHLEY SHERLOCK
Just a Name
Ruf Records

Hyggelig nytt bekjentskap

Her kommer en ung, rocka kar fra Manchester i England som denne sommeren skal kjøre Blues Caravan-turneen for Ruf Records sammen med Ally Venable og Will Jacobs. 
De senere årene har han og bandet spilt support for band og artister som Kris Barras Band, The Quireboys og Laurence Jones. Stilmessig serverer det britiske blues­talentet klassisk britisk rock og amerikansk bluesrock. Han er influert av en rekke forskjellige sjangere fra Guns N’Roses til Dire Straits, Red Hot Chili Peppers og Jeff Buckley, sier han, og låter som en jovial og trivelig, og ikke minst ekte ­artist, med et lett bluesy ut­trykk og en pop/rock-låtskriving som ikke er veldig langt unna Rival Sons.
Det er definitivt bra dette albumet, uten at jeg på noen måte blåses av banen. Men låter som «Realise», «Goodbye to you» og «I think that she knows» limer seg fast, o­g åpningssporet «Trouble» er nesten Led Zeppelin-djevelsk i rockefoten. 
Så dette er et hyggelig nytt bekjentskap som jeg har tro på for fremtiden. Må bare få hendene litt mer ned i grøten først.