Reisebrev

Color Blues Cruise april 2011

.

Vel ”harmonica”-blåst!!


Knapt nok en krusning på vannet – desto mer bølger fra scenene. Brandon Santini, Sugar Ray Norcia og Mike Andersen var de som fenget meg mest denne gangen. ”3Harp Meltdown” gjorde publikumssuksess – Sugar Ray, J.T. Lauritzen og Brandon ga oss noen heftige minutter!!
Men Fabulous Thunderbirds tok ikke helt av. Randy, Mike og Johnny sørger for et meget stødig komp for Kim Wilson, men det var noe som manglet. Kanskje jeg begynner å bli gammel – hvem vet?
Brandon Santinis gitarist, Elliot Sowell – 21 åringen som har en enorm energi og innlevelse – serverte kjemperiff og solos som en drevet musiker. Han fikk en god latter da jeg fortalte ham at jeg faktisk trodde  han var 19 år. Uansett, han kan være stolt – kjempegod er han.


I en samtale med Sugar Ray kom jeg inn på at de gamle faller fra. Hubert Sumlin var spesielt nevnt.  Ray reiste sammen med ham i et halvt år, og Ray nøt hans personlighet og hans fingerpickin’. Når vi snakket om gamlegutta kom vi ikke utenom Pinetop Perkins, Muddy Waters og Sonny Boy Williamson II.  Det kom frem at både Sugar Ray Norcia og jeg var orientert den veien!


Jam'en var ledet av Bill Troiani, men altfor mye gitar blir altfor mye gitar – that’s a fact. Ikke lett det der! Mr. Harpman fikk også denne gangen en jam med fantastiske James King Johnson i Donkey Pub på promenaden.
Lykke til med 10-årsjubileumet for bluescruiset til høsten J.T. – we’ll be there!

Hans ”Mr. Harpman” Omberg
Uten erfaring med sjøbein…

Bildet øverst: Sugar Ray Norcia og Mr. Harpman, Hans Omberg. Under: Mr. Hapmann sammen med T-Birds.