Union Bluesband 2011: Pristine

.

Union Bluesband i 2011 er Tromsø-bandet Pristine

 

Det er fortsatt mulig å booke inn årets suksessfulle unionsband i konsertprogrammet. Det finnes noen ledige datoer utover høsten.

Pristine har har hatt et meget vellykket år i bluesunionens regi med utgivelse av debutplate og masse spillejobber med utelukkende gode tilbakemedinger. Under årets festival på Notodden gjorde bandet hele fem opptredener. Siste nytt er at bandets utgivelse "Detoxing" ble kronet med en 5er i Dagbladet. Vi gratulerer!

For booking, ta kontakt med Bitten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PRISTINE VANT UNION BLUESCUP 2010

Tromsøbandet Pristine gikk av med seieren i årets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival. Det dyktige bandet med den karismatiske Heidi Solheim i front gjorde stort inntrykk på både publikum og dommere under finalen i bandkonkurransen som ble arrangert på festivalens hovedscene lørdag 7. august.

Det var fire band som gikk videre fra de innledende rundene dagen før, der det deltok ti band. De fire finalebandene var i tillegg til Pristine The Walking Pickles fra Frosta i Trøndelag, Moen & The Huskies fra Årdal og Yngve and his Boogie Legs fra Voss.

Vinnerbandet Pristine består av 28-årige Heidi Solheim på vokal, Espen Jacobsen (28) på gitar og vokal, Anders Oskal på Hammond/keys, Trond Johansen (35) på bass og Kim Karlsen (35) på trommer.

Juryformann Per Ole Hagen fra NRK og leder i Norsk Bluesunion Susanne Sørensen annonserer vinnerbandet foran spente finalister.