Bluesnews samarbeider med Tidal

.

Bluesnews har innledet en meget spennende samarbeidsavtale med streamingselskapet Tidal (tidligere Wimp). Med ønske om å dekke blues-segmentet i musikkutvalget bedre har Tidal engasjert Bluesnews til å bidra med stoff og innhold.

I første omgang skal det samarbeides om spillelister. Bluesnews vil i forbindelse med hver bladutgivelse presentere nye spillelister hos Tidal. Det vil bli en liste som presenterer musikk fra artister og band som er omtalt i bladet, samt en spilleliste satt sammen av musikk fra utgivelser som er anmeldt i bladet. Listene følges av en kort presentasjon av hver artist. Senere kan det også bli aktuelt å presentere redaksjonelt stoff fra bladet på Tidal sine websider.

Bluesnews ser virkelig fram mot et spennende samarbeid som vi tror vil bli svært fordelaktig for begge parter: Tidal trenger ferdig produsert fagstoff og Bluesnews trenger å nå ut til et større publikum enn vi gjør gjennom bladet.

Du kan gå inn og sjekke de første spillelistene nå på https://listen.tidal.com under «PLAYLISTS». Her kan alle høre en 30 sekunders smakebit av hver låt, og vil du ha full tilgang til musikken kan du vurdere å tegne abonnement. (Begrensningen er slik fordi artistene og rettighetshaverne som riktig er skal ha betalt for avspillingen.)

Følg Bluesnews sine spillelister og anbefalinger på Tidal!

Tekst: Rune Endal