Savoy Brown er en underholdende pensjonist

Savoy Brown er en underholdende pensjonist

Populer!
 
5.0
3446   0   1   0   0  
Savoy Brown er en underholdende pensjonist

Album informasjon

Tittel
Voodoo Moon
Plateselskap
Ruf Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
5.0

Savoy Brown er en underholdende pensjonist

Grunnlegger, låtskriver, frontfigur i høyeste potens, og guitarslinger Kim Simmonds mener dette er noe av det beste han har skrevet siden tidlig på 70-tallet. Påstanden får stå for hans regning, men faktum er at nerven i musikken ikke er i nærheten av hva den var i Savoy Brown tidlig på 70-tallet.
Når det er sagt så er det åpenbart at denne sene og nye utgaven av britiske Savoy Brown (mistenker at det er flere amerikanske enn britiske pass i dette bandet i dag) spiller mye sammen og ikke er noe løen og usammenhengende gammel legende. Med Joe Whiting på sax (som har skrevet to av låtene sammen med Simmonds) og helt ny rytmeseksjon er det en fin groove i de mest sofistikerte låtene (med mye bra gitarspill – ikke overraskende).
Savoy Brown er en underholdende pensjonist innen britisk bluesrock. Bra på låter som ”Too much money”, ”Look at the sun” og instrumentalen “24/7”, men baktung og forutsigbar (les: ikke allverdens spennende) på flere av de andre. Kjøp de gamle plate, de er et must. Det er ikke denne.

Powered by JReviews