Denne New York-dama får du høre mer fra

Denne New York-dama får du høre mer fra

Populer!
 
9.0
2351   0   1   0   0  
Denne New York-dama får du høre mer fra

Album informasjon

Tittel
If I Had A Dime
Plateselskap
Delta Time Prod
Anmelder
Bjørn Wiksaas

Skribentomtale

Karakter 
 
9.0

Denne New York-dama får du høre mer fra

Den er riktignok ikke blodfersk, denne debut-utgivelsen til Long Island-vokalisten Chrissie O’Dell og bandet hennes One Hot Mess. Utgivelsen er likevel såpass god at undertegnede finner det betimelig å ta den med, bare for å være sikker på at alle Blues News’ lesere merker seg navnet til denne ytterst kapable damen.
Chrissie skriver så godt som alt stoffet sitt selv, og hun fremfører det stilsikkert og med stor pondus. Det er trøkk i dama, trøkk så det holder. Jeg håper jeg en dag får anledning til å se henne live, jeg har en følelse av at dette vil det svinge av. Låtene er etter sigende skrevet i en periode av livet til Chrissy O’Dell da hun sto midt i en skilsmisse, og det er ikke å undres over, da, at det hele blir både hjertelig – og smertelig! Hun simpelthen vrenger sjela si, Chrissie, der hun i låt etter låt tar for seg hvor vanskelig det er med relasjoner, og vi tror henne. Det høres både ekte og riktig. Låtene ’Simple Kind Of Woman’, ‘Forecast For a Change’ og ‘Hot Potata’ (forresten utrolig funky låt!), f.eks., tar alle for seg dette temaet, og hva ’You Lied To Me’ – en herlig låt med flott munnspill – handler om, ja det kan man jo bare gjette seg til.
Chrissy leder som sagt sitt band med stor autoritet, har en voldsom stemmeprakt, og kan virkelig ’gå i kjelleren’ når det trengs. Som det gjør i låter som ‘Simple Kinda Women’ og ’I Miss You ’, – to rå og veldig sjelefulle blues-låter. ’If I Had a Dime’ åpner like godt opp med tittelkuttet og derfra og ut oser det simpelthen av gjengen. Jeg sier gjengen, for One Hot Mess backer Chrissy upåklagelig.
Du kan like godt bare merke deg navnet Chrissie O’Dell med det samme – denne New York-dama får du høre mer fra. Garantert!

Powered by JReviews