En innspilling jeg uten forbehold anbefaler

En innspilling jeg uten forbehold anbefaler

Populer!
 
8.0
1689   0   1   0   0  
En innspilling jeg uten forbehold anbefaler

Album informasjon

Artist
Tittel
Lazy Star
Plateselskap
Eget
Anmelder
Bjørn Wiksaas

Skribentomtale

Karakter 
 
8.0

En innspilling jeg uten forbehold anbefaler

Mange av våre lesere fikk nok øynene opp for franske Big Dez, dvs. gitarist/vokalist Philippe Fernandez og hans lojale bandkompanjonger, på Notodden i fjor. Og her er godt nytt for dem; Big Dez er nemlig her med sin femte CD. Nå er vel ikke 5 utgivelser på 15 år akkurat toppen av produktivitet, men det betyr bare at fansen har enda mer å glede seg over når det nå endelig kommer noe nytt!
På ’Lazy Star’, faktisk deres første utgivelse innspilt i hjemlandet, er lydbildet endret en del i forhold til tidligere utgivelser. Det er et mye tettere og mer rocka band vi møter denne gang. Borte er blåserekka, som vel lenge var noe av et varemerke, og tilbake er et svett band som bringer tankene hen til band som Nine Below Zero (for noen år siden, da), Rolling Stones og Fabulous Thunderbirds. Fernadez synger med fin autoritet og spiller en fremifrå gitar, men ved siden av ham må spesielt nevnes munnspiller Marc Schaeller og keyboardist Bala Pradal. Begge utmerkede musikere som krydrer innspillingen strålende.
11 egenskrevne låter har Big Dez fått med denne gang, og for egen del falt jeg for åpningssporet ’Lazy Star’, ’Take Me To South Carolina’, instrumentalen ’One Buck’ og ’Lucky Devil’, men bevares; ’Lazy Star’ er en innspilling jeg uten forbehold anbefaler – i sin helhet!

Powered by JReviews