Dette er bluesens vitale fremtid

Dette er bluesens vitale fremtid

Populer!
 
8.0
1998   0   1   0   0  
Dette er bluesens vitale fremtid

Album informasjon

Tittel
Midnight Memphis Sun
Plateselskap
Crosscut Records
Anmelder
Johnny Andreassen

Skribentomtale

Karakter 
 
8.0

Dette er bluesens vitale fremtid

Med unge fremadstormende artister som Billy Gibson, Eli Paperboy Reed og her JW – Jones er fremtiden for neste generasjon blues og soulsangere den aller beste. JW fikk hjelp av avtroppende Little Charlie & The Nightcats-general Charlie Baty på sin forrige cd-utgivelse. På sitt sjette album for Crosscut Records har han fått med seg ikke bare en, men to levende legender i studio. Hubert Sumlin som spilte med Howlin Wolf i over 20 år og munnspillegenden Charlie Musselwhite.
Som en av Kanadas ledende bluesartister, men fortsatt ung, er utfordringen for JW – Jones å nå ut til bevisste bluesfans. Skuespilleren Dan Aykroyd er en meget bevisst bluesfan og har spilt med JW. Han ble så begeistret og overbevist om talentet at han skrev linernotes på hans forrige utmerkede cd Bluelisted!
Guitar World Magazine satte JW sammen med B.B. King, Jimmy Page, Jeff Beck, Carlos Santana og de andre store da de presenterte sin Guitar Masters Vol.2 oversikt i fjor.
De fleste låtene på dette nye albumet er spilt inn i selveste Sun Studios i Memphis, og fellesnevneren for et alldeles utmerket bluesalbum er at det låter tidløst, opplagt og lekent. Som den gang jeg så Sugar Ray Norcia og hans Roomful Of Blues på Notodden. Som den gang jeg første gang hørte Fabulous Thunderbirds live, eller Eli Paperboy Reed på plate. Dette er bluesens vitale fremtid og det bør ryddes plass for JW – Jones på Notodden allerede neste år, spør du meg. Om du er i tvil om du er død eller levende så har du to valg. Kontakt en lege og be ham sjekke pulsen din, eller kjøp deg Midnight Memphis Sun. Da får du svaret relativt kjapt.

Powered by JReviews